WIE ZIJN WIJ

 

Watch Over Care is een thuiszorg organisatie die  zich richt op jongeren, ouderen en mantelzorgers. De kernpunten van onze thuiszorg zijn: wij werken met vakkundig personeel, wij leveren zorg in uw eigen persoonlijke en veilige omgeving. Wij hanteren geen leeftijdsgrens en wij maken ook geen onderscheid in religie of levensbeschouwing, wij zijn betrokken, beschikbaar en betrouwbaar, iedereen die hulp nodig heeft, kan van ons de juiste zorg op maat krijgen. Naast ons streven naar de beste kwaliteit van handelen, vinden wij het prettiger dat u 100% gegarandeerde zorg krijgt, op een respectvolle, professionele en betrouwbare manier.

 

 

OVER ONS

Het begon in 2018 met 2 jonge ondernemers, oprichters van WOC Almere bv. Mevrouw Janine Burgzorg en medeoprichter de heer L.Tjauw-A-Hing

Het concept is voortgekomen uit onze jarenlange werkervaring als Verpleegkundige in de wijk.

 

 

MISSIE
Watch Over Care is gespecialiseerd in het leveren van thuiszorg en in samenspraak met u als cliënt bepalen wij de zorgvraag.

 

 VISIE

Onze cliënten staan centraal daarom richten wij ons op de vraag en wens van de cliënt. Met ons gekwalificeerde zorgverleners bieden wij cliëntgericht en kwalitatief hoogwaardige zorg.

Neem contact op